Nalika Sampeyan Ganti Rem Trailer?

kh

Ora ana titik tartamtu sing kudu sampeyan pasang rem anyar ing trailer sampeyan.

Nanging, mekanika lan pabrikan rem padha nyaranake nglacak variabel tartamtu kanggo menehi informasi babagan kondisi umum rem sampeyan.Variabel kasebut, kayata bobot trailer, frekuensi penarik, jarak sing ditempuh, medan tarik lan gaya nyopir kabeh bakal mengaruhi jadwal penggantian rem trailer.

Nanging, ana sawetara tonggak penting sing kudu ditimbang nalika njaga kualitas lan integritas rem trailer sampeyan - uga rekomendasi langsung saka manual rem sampeyan - lan njamin keamanan nggeret sampeyan.

1. Ing 200 Miles kanggo Rem diatur kanthi manual

Disaranake supaya trailer anyar sing anyar lan anyar ndeleng rem sing dipriksa lan disetel cedhak tandha 200 mil.

Kira-kira 200 mil yaiku wektu nalika sepatu rem lan drum, rong komponen tengah saka perakitan jero rem, bakal "duduk".Sepatu lan drum sing dipasang kanthi bener sesambungan karo elektromagnet sistem rem lan pengontrol rem inti.Bebarengan, potongan-potongan iki pungkasane nyebabake gesekan sing mandhegake trailer sampeyan saben sampeyan menet rem ing kursi pembalap.

Tanpa sepatu lan drum sing dipasang kanthi bener, proses rem bakal alon, ora efisien utawa - skenario paling awon - malah mbebayani.

Sawise inspeksi rem 200 mil, rem trailer umume bisa ditinjau kira-kira setaun, sajrone pemeriksaan lisensi taunan utawa kaya sing dibutuhake frekuensi penarik trailer.

2. Ing 12.000 Miles

Saliyane inspeksi sistem rem taunan, bantalan roda kudu dilumuri kira-kira saben 12.000 mil.Kanggo trailer lelungan tugas abot sing ditarik kanthi rutin lan RV roda kelima sing katon akeh mil ing dalan, jadwal kasebut bisa uga luwih kerep.

Elinga, yen bantalan pelumas utawa "pengemasan" ora padha karo bantalan ngganti.Nanging, loro iku pangolahan padha ing ngakses bantalan njero lan njaba bakal mbutuhake langkah iso dibandhingke kanggo kabeh-metu nginstall rem anyar.

3. Nalika Manual Panjenengan Rekomendasi

Priksa rekomendasi rem sing kasebut ing manual pemilik trailer utawa diprodhuksi dening pabrikan poros sampeyan.Manual kasebut uga kudu njlentrehake instruksi langkah-langkah sing umum babagan carane nginstal lan ngganti komponen rem khusus model sampeyan, nyetel kursi sepatu lan ngemas bantalan kanthi bener.

4. Nalika Performance Brake Umumé nandhang sangsara

Gunakake akal sehat nalika njaga lan ngganti rem trailer.Yen sampeyan sok dong mirsani prewangan wheel rame, lags brake aneh utawa beda ing tekanan rem, iku wektu kanggo mriksa komponen.Yen nyetel sepatu rem isih ora ngethok, sampeyan bisa uga kudu ngganti sistem.