Rem Trailer

Apa sampeyan nambahake rem ing trailer, ngganti sing lawas, utawa nganyarke kanggo daya mandeg sing luwih apik, kita bisa nyedhiyakake bagean trailer sing dibutuhake kanggo ndhukung proyek sing wis rampung kanthi bener.Duwe rem ing trailer sampeyan kudu.Akeh wong sing mbutuhake rem ing treler kanthi ukuran tartamtu supaya sah dalan, lan ana akeh alasan sing apik.Kajaba iku, kanggo njaga sampeyan lan wong liya ing dalan kanthi aman, rem mbantu njaga kargo sampeyan kanthi nyediakake kendharaan sing luwih apik lan bisa dikontrol.Njupuk persiyapan rem sing paling apik kanggo trailer sampeyan uga bakal mbantu ngilangi nyandhang lan luh ing trailer lan kendharaan sampeyan, ngirit dhuwit akeh ing jangka panjang.

Kepiye cara kerja rem trailer?

1

Apa siji bab sing tansah mrihatinake sampeyan?Nalika sampeyan drive liwat kutha-kutha gedhe lan liwat gunung, carane rem ing trailer Panjenengan?Trailer kargo, Trailer sarana, Trailer prau, Trailer Camper - ana macem-macem jinis trailer, lan iku penting kanggo ngerti carane alon mudhun lan mandheg nalika nggeret sembarang jenis trailer.

Disc brake kasusun saka hub lan rotor caliper, lan krenjang soyo tambah.Trailer caliper, sing dipanggonke watara hub trailer lan rotor trailer, kalebu piston lan bantalan rem, siji pad ing saben sisih rotor.Nalika sampeyan ngaktifake rem truk, pasukan kendaraan sampeyan marang aktuator nggawe tekanan hidrolik ing silinder master ing aktuator, kaya karo rem drum hidrolik.Tekanan iki ngirim cairan rem liwat garis rem menyang piston ing caliper.Piston ngluwihi lan nyurung piring backing pad brake utama, kang banjur squeezes rotor.Gesekan digawe dening bantalan rem squeezing rotor slows mudhun Trailer.

2

Rem cakram dikenal kanggo nyediakake mandeg luwih konsisten, lan daya mandeg luwih umum, tinimbang rem drum.Iki tegese padha ngurangi jarak mandeg supaya sampeyan bakal kurang kamungkinan kanggo jackknife utawa tabrakan karo kendaraan liyane yen sampeyan kudu mbanting ing rem.Lan amarga desaine, rem cakram duwe ventilasi sing apik.Iki sebabe dheweke ora ngalami rem fade kaya rem drum.Amarga desain sing mandhiri, rem cakram ora nahan banyu sing berlebihan, sing ora mung nyegah karat, nanging uga ndadekake fungsine luwih apik nalika udan.Iki ndadekake dheweke dadi pilihan sing populer banget kanggo para boaters.Nanging, rega asring mandheg wong nggawe keputusan kanggo nggunakake rem cakram ing drum.Sanajan rem cakram ora mbutuhake pangopènan, nanging luwih larang kanggo tuku langsung.

Refurbishing Brake Caliper ing karavan utawa prau trailer bisa dadi latihan larang nalika piston caliper direbut, masalah utamané umum ing Trailer prau amarga cahya banget kanggo lingkungan korosif.Mesthi, ana solusi lan saran kanggo pangopènan sing terus-terusan, nanging pisanan, kita kudu ngerti masalah sing ndasari.Pemasok nggawe kaliper ing versi Dacromet utawa Stainless steel kanggo trailer prau Australia.

Listrik liwat aktuator hidrolik pompa lenga hidrolik menyang caliper rem.Tekanan lenga hidrolik iki beda-beda gumantung saka 1000 psi nganti 1600psi gumantung saka bobot trailer lan ukuran aktuator rem.Sajrone ngerem, lenga hidraulik ngaktifake piston caliper nalika mlebu ing ruang silinder, saengga bisa nyurung piston menyang bantalan rem, sing nyebabake gesekan ing rotor cakram.Gesekan iki nyebabake rem.Tekanan liyane sing ditrapake dening pengontrol rem, luwih kuat rem.

Piston rem trailer

3

Piston caliper digawe saka plastik fenolik, aluminium, utawa baja."Phenolic" nuduhake macem-macem plastik hard sing kuwat banget lan tahan panas.Piston fenolik nyuda transfer panas menyang cairan rem, nolak karat sing bisa nyebabake naleni caliper, lan entheng.

Nalika bener piston fenolik tahan korosi, piston kasebut dikenal bakal ngeruk kanthi suwe lan bisa uga tahan suwe.Akibaté, bahan plastik atos dadi higroskopis.

Bahan plastik kasebut sejatine resin fenolik.Materi buatan manungsa kanthi kekuatan dhuwur iki duwe sawetara kaluwihan tinimbang piston caliper rem baja.Kauntungan pisanan yaiku tahan korosi.Materi ora bakal reaksi karo banyu lan uyah lan teyeng.Nanging, yen cairan rem ngandhut asam, bisa ngrusak piston kanthi suwe.Kauntungan kapindho yaiku tahan panas.Piston fenolik ora bakal nransfer panas menyang cairan rem yen dibandhingake karo piston baja.

Nalika insinyur ngrancang sistem rem, dheweke ngrancang sistem kasebut kanthi dipikirake bahan piston lan bantalan rem.Paket piston, shim, backing plate, lan bahan gesekan direkayasa bebarengan.Yen piston caliper asli phenolic, caliper panggantos kudu duwe caliper phenolic.

Siji-sijine sing bisa nyebabake kegagalan piston fenolik utawa baja yaiku boot piston sing rusak.Yen boot ilang, ambruk utawa ora mlaku ing caliper utawa piston, karat ing lumahing utawa rereget caked ing lumahing piston, bakal scrub bali lan kasebut ing piston bolongan segel saben-saben rem wis Applied lan dirilis.Ora suwe, segel bakal ilang kemampuan kanggo nahan tekanan lan caliper bakal wiwit bocor cairan rem.