Kaliper Rem Cakram Hidrolik Trailer Stainless Steel

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendaraan sampeyan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem mesthi salah sijine.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTO fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.Kabeh KTG Aftermarket Brake Caliper terus kinerja lan specifications bagean OE asli.Produk kita ora mung digunakake ing mobil penumpang lan truk, nanging uga ing trailer.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Requirement saka hub disk lan rotor
  • Awak caliper stainless steel lan piring backing pad bisa nyegah korosi banyu laut.
  • Bolts dipasang, spring washers kalebu.Instalasi cepet lan gampang.

Detail Produk

Tag produk

Ngerti liyane babagan Disc Trailer Brake Caliper

Akeh wong sing ngoper trailer menyang rem cakram, lan kanthi alesan sing apik.Rem cakram nyedhiyakake rem sing konsisten - sanajan ing kecepatan dalan - ora kaya rem drum, sing asring nuduhake penurunan torsi rem ing kecepatan sing luwih dhuwur.Kajaba iku, rem cakram menehi jarak mandheg sing luwih cendhek tinimbang rem drum.Caliper rem cakram mung duwe siji bagean sing obah, tinimbang sing akeh ditemokake ing rem drum.Iki tegese ana luwih sithik bagean sing kudu dijaga, luwih sithik bagean sing rusak lan luwih sithik bagean sing kudu didandani utawa diganti, saengga nyuda biaya pangopènan.Kaliper trailer sing ditingkatake duwe proteksi karat sing dhuwur, tahan karat sing dhuwur, lan kinerja anti-nyandhang sing apik.Kaliper rem trailer hidrolik sing cocog kanggo treler prau, treler kothak, lan treler mobil.

Detail Produk

Kapabilitas Axle

 

1400 kg (roda 15"/16"), 1600 kg (roda 13"/14")
Pemasangan Bolts 12mm HT x 45mm
Jarak Bolt 88.9mm (3.5")
Bahan tahan karat
Instalasi Hardware Klebu ya wis
Mounting Bolts Klebu No
Isi Paket Kaliper;Paket Hardware
Pads Klebu No
Bahan Piston Kab Fenolik
Jumlah piston 1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk