Caliper rem cakram mburi sisih penumpang kanggo TOYOTA COROLLA/ MATRIX PONTIAC VIBE

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendharaan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem minangka salah sawijining.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTO fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.Kabeh KTG Aftermarket Brake Caliper terus kinerja lan specifications bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

Detail Produk

Tag produk

Requirement gumantung aplikasi

Caliper aluminium kanthi karat minimal utawa syarat estetis ora biasane diolah ing permukaan sawise casting lan mesin.

  • lumahing Non-dianggep utawa lumahing Painted utawa lumahing Anodized
  • Pemasangan nganggo krenjang utawa tanpa krenjang
  • Piston baja utawa piston fenolik

Ngerti More About Aluminium Caliper

Kaliper rem cakram kanggo industri otomotif biasane digawe saka wesi ulet, nanging saiki, luwih akeh kaliper sing diowahi dadi aluminium.Aluminium iku entheng, kuwat, lan bisa nangani panas sing diprodhuksi dening proses rem.Iki minangka bahan sing paling populer kanggo nggawe kaliper rem.Kanthi ngirit bobot meh 40 persen, bisa nambah konsumsi bahan bakar lan kinerja sakabèhé kendaraan.

Tpadha karo bracket saka Iron brake caliper, bracket saka aluminium caliper uga nggunakake casting wesi.Kanthi kekuatan lan plastik sing luwih dhuwur, nambah kekuatan lan safety tarik, lan nyegah krenjang supaya ora pecah nalika rem dadakan kanthi kacepetan dhuwur.

Detail Produk

Lokasi: Penumpang mburi sisih Drive sisih

Nomer bagean referensi: 19B3796 19B3797

Bahan: Aluminium

Caliper Piston Count: 1-Piston

Pbahan iston: baja

Jumlah Sold: Sold individu

Seri: Reman Series

Tipe: Caliper & Hardware

Cathetan: M10 x 1 Ukuran Port Bleeder;M10 x 1 Ukuran Port Inlet;Ukuran Piston OD 1,5 in;

Model sing Kompatibel

Jeneng Kendaraan Submodel mesin Informasi Fitment
2009-2010 Pontiac Vibe dhasar 4 Cyl 1.8L Diwenehake karo Mounting Bracket
Toyota Corolla 2009-2011 XRS Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
2009-2013 Toyota Matrix dhasar 4 Cyl 1.8L Diwenehake karo Mounting Bracket
2014 Toyota Matrix Kabeh Submodel Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
Toyota Corolla 2014-2016 S Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
2017 Toyota Corolla Kab 50th Anniversary Special Edition Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
Toyota Corolla 2017-2018 SE Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
Toyota Corolla 2017-2018 XSE Kabeh Engine Diwenehake karo Mounting Bracket
2019 Toyota Corolla Kab SE 4 Cyl 1.8L Kanthi Piston Metal, Diwenehake Kanthi Braket Pemasangan
2019 Toyota Corolla Kab XSE 4 Cyl 1.8L Kanthi Piston Metal, Diwenehake Kanthi Braket Pemasangan

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: