Rear disc brake caliper Passenger Side kanggo Dodge Journey

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendaraan sampeyan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem mesthi salah sijine.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTO fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.Kabeh KTG Aftermarket Brake Caliper terus kinerja lan specifications bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

Detail Produk

Tag produk

Ngerti More About Floating Caliper

Ngambang calipers, ditempelake ing piring adaptor, kang siji bolted menyang ros-rosan setir.Sakumpulan pin geser utawa baut ngidini caliper bisa geser maju-mundur, entuk kaliper ngambang jeneng alternatif "kaliper geser."Caliper ngambang biasane duwe siji piston sing dipasang ing sisih njero rotor rem.Obahe nalika sikilmu menet pedal rem.Konstruksi kaliper ngambang sing luwih gampang tegese bagean obah sing luwih sithik, bobote luwih entheng, syarat ruang sing kompak, lan biaya manufaktur sing luwih murah.

Detail Produk

Lokasi: Sisih Penumpang Belakang

Bahan: wesi

Caliper Piston Count: 1-Piston

Bahan piston: baja

Jumlah Sold: Sold individu

Tipe: Caliper & Hardware

Cathetan: M10 x 1 Ukuran Port Bleeder;M10 x 1 Ukuran Port Inlet;Ukuran Piston OD 1,77 in

Model sing Kompatibel

Jeneng Kendaraan

Submodel

mesin

Informasi Fitment

2012-2019 Dodge Journey

Kabeh Submodel

Kabeh Engine

Diwenehake Kanthi Braket Pemasangan, Kanthi Rem Tugas Berat

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: