Warta Industri

  • Understanding Brake Calipers

    Pengertian Brake Caliper

    Yen nyebutake kaliper rem langsung menehi tandha swara jangkrik, sampeyan ora piyambak.Sanajan kaliper minangka bagean penting kanggo njaga rem kendharaan sampeyan bisa digunakake, fungsi nyatane ora dingerteni.Nanging kudune.Kaliper rem minangka bagean penting kanggo nggawe mobil mandheg nalika ...
    Waca liyane
  • Types of brake calipers

    Jinis-jinis kaliper rem

    Tang rem sepedha Motor sepedha luwih cilik tinimbang mobil, mula butuh tenaga rem sing kurang.Nanging, ing sawetara cara, kemampuan sepedha motor kanggo alon utawa mandheg luwih penting tinimbang kendaraan liyane.Sampeyan bisa uga takon?Nah, sanajan bender fender cilik bisa nyebabake fatal amarga sopir ora ...
    Waca liyane
  • Working principle of brake caliper

    Prinsip kerja caliper rem

    Brake caliper penting banget kanggo kemampuan rem mobil, lan bisa diarani minangka salah sawijining bagean rem mobil sing paling penting.Ing kasus apa wae, umume mobil saiki duwe rem cakram, paling ora kanggo roda ngarep.Nanging saiki akeh mobil lan truk uga nggunakake rem cakram ing mburi.Ing...
    Waca liyane