Kabar Perusahaan

  • Brake Caliper New Products Release For North America Market

    Release Produk Anyar Brake Caliper Kanggo Pasar Amerika Utara

    Pelanggan sing dihormati, KTG Auto nduweni kemampuan sing kuat ing pangembangan produk anyar.Kita bebarengan ngembangake caliper rem cakram lan kit ndandani kalebu piston, aktuator, semak karet rem, lan liya-liyane.Kita uga nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar ...
    Waca liyane
  • New Products Release For European Market

    Rilis Produk Anyar Kanggo Pasar Eropa

    Dear customers, we will update the list of new products regularly. If you want to know more information about new product, or have new product development requirements, please contact us, we’ll reply you as soon as possible. Know more about our products, please contact sales@ktg-auto.com with det...
    Waca liyane
  • Rilis Produk Anyar Kanggo Pasar Amerika Utara

    Pelanggan sing dihormati, kita bakal nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar, utawa duwe syarat pangembangan produk anyar, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.Referensi Item Nomer Bagian OE Nomer Gandar Kendaraan Piston Ukuran...
    Waca liyane
  • Produk Anyar Rilis

    Pelanggan sing dihormati, kita bakal nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar, utawa duwe syarat pangembangan produk anyar, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.Ora Axl...
    Waca liyane