Kabar

  • Truck and SUV brake calipers

    Kaliper rem truk lan SUV

    Ora bisa nolak: Truk lan SUV gedhe - gedhe banget, ing sawetara kasus.Kanthi ukuran sing tambah akeh, momentum tambah.Iki tegese truk lan SUV mbutuhake daya mandheg luwih akeh tinimbang mobil.Dadi ing ngendi dheweke bisa entuk kekuwatan sing dibutuhake?Kaliper rem truk.S...
    Waca liyane
  • Understanding Brake Calipers

    Pengertian Brake Caliper

    Yen nyebutake kaliper rem langsung menehi tandha swara jangkrik, sampeyan ora piyambak.Sanajan kaliper minangka bagean penting kanggo njaga rem kendharaan sampeyan bisa digunakake, fungsi nyatane ora dingerteni.Nanging kudune.Kaliper rem minangka bagean penting kanggo nggawe mobil mandheg nalika ...
    Waca liyane
  • Brake Caliper New Products Release For North America Market

    Release Produk Anyar Brake Caliper Kanggo Pasar Amerika Utara

    Pelanggan sing dihormati, KTG Auto nduweni kemampuan sing kuat ing pangembangan produk anyar.Kita bebarengan ngembangake caliper rem cakram lan kit ndandani kalebu piston, aktuator, semak karet rem, lan liya-liyane.Kita uga nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar ...
    Waca liyane
  • New Products Release For European Market

    Rilis Produk Anyar Kanggo Pasar Eropa

    Dear customers, we will update the list of new products regularly. If you want to know more information about new product, or have new product development requirements, please contact us, we’ll reply you as soon as possible. Know more about our products, please contact sales@ktg-auto.com with det...
    Waca liyane
  • Rilis Produk Anyar Kanggo Pasar Amerika Utara

    Pelanggan sing dihormati, kita bakal nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar, utawa duwe syarat pangembangan produk anyar, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.Referensi Item Nomer Bagian OE Nomer Gandar Kendaraan Piston Ukuran...
    Waca liyane
  • Difference Between Fixed Caliper and Floating Caliper

    Bedane antarane Caliper Telpon lan Caliper Ngambang

    Kabeh kaliper ora padha.Kaya kabeh pola nganggo bantalan rem sing ora rata ora padha, lan uga obat-obatan.Sadurunge miwiti ngukum caliper, sampeyan kudu ngerti luwih dhisik beda antarane caliper tetep lan ngambang.Kaliper tetep duwe rong piston utawa luwih sing nentang ing eac ...
    Waca liyane
  • Produk Anyar Rilis

    Pelanggan sing dihormati, kita bakal nganyari dhaptar produk anyar kanthi rutin.Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan produk anyar, utawa duwe syarat pangembangan produk anyar, hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.Ora Axl...
    Waca liyane
  • Types of brake calipers

    Jinis-jinis kaliper rem

    Tang rem sepedha Motor sepedha luwih cilik tinimbang mobil, mula butuh tenaga rem sing kurang.Nanging, ing sawetara cara, kemampuan sepedha motor kanggo alon utawa mandheg luwih penting tinimbang kendaraan liyane.Sampeyan bisa uga takon?Nah, sanajan bender fender cilik bisa nyebabake fatal amarga sopir ora ...
    Waca liyane
  • Working principle of brake caliper

    Prinsip kerja caliper rem

    Brake caliper penting banget kanggo kemampuan rem mobil, lan bisa diarani minangka salah sawijining bagean rem mobil sing paling penting.Ing kasus apa wae, umume mobil saiki duwe rem cakram, paling ora kanggo roda ngarep.Nanging saiki akeh mobil lan truk uga nggunakake rem cakram ing mburi.Ing...
    Waca liyane