New Front Driver Side Brake Caliper Kanggo JEEP Cherokee

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendharaan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem minangka salah sawijining.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTO fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.Kabeh KTG Aftermarket Brake Caliper terus kinerja lan specifications bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lokasi: sisih ngarep drive sisih penumpang

Nomer bagean referensi: 18B5508 18B5509

Caliper Piston Count: 2-Piston

Bahan piston: Phenolic

Jumlah Sold: Sold individu

Tipe: Caliper & Hardware

Cathetan: M8x1.0 Ukuran Port Bleeder;M10x1.0 Ukuran Port Inlet ;1.89 Ukuran Piston (OD) (ing);Material Piston Fenolik

Model sing Kompatibel

taun

Gawe

Model

2020 - 2014

Jeep

Cherokee

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: