Motor Listrik BARU 97035209104/97035209204 Kanan/Kiwa kanggo Porsche 991 981 Panamera

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendharaan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem minangka salah sawijining.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTOfokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.KabehKTG Aftermarket Brake Caliperterus kinerja lan specification bagean OE asli.

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

 


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Porsche 991 981 Actuator Wheel Carrier Brake Axle Parking

    Parking Brake Actuator punika "motor-on-caliper" sistem sing nggabungake Actuator ing caliper dipasang ing setir mburi lan makaryakke Caliper langsung tanpa kabel parking kapisah.Ana banyu / kaki parking lever dibusak lan fungsi parking bisa dileksanakake karo tombol prasaja.Iku sistem rem parkir generasi sabanjuré sing nyedhiyani driver karo penak lan safety dening mbisakake kontrol aktif liwat linkage karo sistem kontrol kendaraan.

    Kemajuan teknologi otomotif nyedhiyakake fungsi sing luwih gedhe lan fitur sing ditambahi nanging uga bisa nggawe mode kegagalan anyar ing sistem tartamtu.Rem parkir elektronik minangka conto aplikasi anyar sing bisa nyebabake masalah.Rem parkir sing luwih anyar iki nduweni aktivasi tombol tekan tinimbang pedal tradisional lan gaya lengen tuas sing ditemokake ing kendaraan lawas.Nalika ease saka nggunakake rem parkir tambah, uga kamungkinan saka Gagal nambah motor elektronik kanggo sistem.Saiki nalika rem elektronik gagal, ana rong panyebab - caliper lan motor rem parkir elektronik.Dealer OE pengin ngedol kabeh unit, nanging kok mbayar loro yen sampeyan mung butuh motor?Kita wis dijamin karo Motor Rem Parkir Elektronik.Diwenehake karo piranti keras anyar kanggo dipasang ing caliper kanthi bener, motor premium iki minangka alternatif OE eksklusif kanthi biaya sekedhik.

     Model sing Kompatibel

    991 Turbo 991 GT2 RS 2018-20

    991 Turbo 991 TURBO 2014-20

    991 Turbo 991 TURBO S 2014-20

    991 Turbo 991 TURBO S EKSKLUSIF 2018-20

    991 2012-16

    Boxster 981 2012-16

    Panamera 2010-16

    Cayman 981C 2013-16


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: