Front Passenger Side Racing Brake Caliper Porsche Macan Audi Q5

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendharaan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem minangka salah sawijining.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTOfokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.KabehKTG Aftermarket Brake Caliperterus kinerja lan specification bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lokasi: Penumpang ngarep sisih Drive sisih

Nomer bagean referensi: 95B615123F 95B615124F 197198 197199

Bracket: tanpa Mounting Bracket

Ukuran Bleeder: M10x1.0

Konfigurasi Caliper: Unloaded

Warna Caliper: Grey

Ukuran Port Inlet: M10x1.0

Bahan Piston: Baja

Jumlah Piston: 4-Piston

Ukuran Piston: 40mm (1.57") l

Model sing Kompatibel

Nggawe Model Submodel Engine Year

Audi Q5 2013-2015,2017

Porsche Macan Base L4 2.0L 2017-2020

Porsche Macan GTS V6 2.9L 2017-2020

Porsche Macan GTS V6 3.0L 2017-2018

Porsche Macan S V6 3.0L 2016-2020

Porsche Macan S V6 3.0L MCT.MA 2014-2015

Porsche Macan Turbo V6 2.9L 2020

Porsche Macan Turbo V6 3.6L 2016-2018

Porsche Macan Turbo V6 3.6L 2017-2018

Porsche Macan Turbo V6 3.6L MCT.LA 2014-2015

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: