Front disc brake caliper drive sisih kanggo Ford F150

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendaraan sampeyan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem mesthi salah sijine.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTO fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.Kabeh KTG Aftermarket Brake Caliper terus kinerja lan specifications bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

 


Detail Produk

Tag produk

Ngerti More About Iron Caliper

Sistem rem modern ing mobil biasane digawe saka wesi tuang.Caliper rem wesi sing luar biasa kuwat amarga padha dibutuhake kanggo nolak pasukan dhuwur saka rotasi, fluktuasi panas dhuwur saka gesekan, lan meksa dhuwur Nanging hydraulics digunakake kanggo nerjemahake meksa sikil marang pedal brake menyang gedhene menyang calipers rem.Nalika ngerem, caliper kena tekanan hidrolik sing ditularake dening silinder master lan gaya reaksi bantalan rem.Ing wektu sing padha, suhu dhuwur sing ditimbulake dening gesekan lan panas saka bantalan rem uga bakal mengaruhi kaliper.Sanajan suhu lan tekanan sing dhuwur sajrone proses obah ora bakal ngrusak caliper, deformasi tartamtu bakal kedadeyan, amarga anane kekuatan lemes logam.Caliper sing cacat bakal nyebabake kinerja rem mudhun, lan rentan kanggo sawetara kahanan kayata ketidakseimbangan rem.Kaliper rem sing rusak bisa uga ora bisa digunakake kanthi efisiensi maksimal sing nyebabake kinerja rem sing ora apik.Nginstal calipers brake anyar bakal nambah kinerja sakabèhé saka kendaraan, lan padha bakal nyedhiyani remet kenceng lan luwih aman ing brake pads, menehi genggeman luwih ing rotors brake.

Detail Produk

Lokasi: Sisih Pengemudi Ngarep Sisih Penumpang

Nomer Bagean Referensi: 18-B5404 18-B5405

Bahan: wesi

Caliper Piston Count: 2-Piston

Bahan piston: Phenolic

Jumlah Sold: Sold individu

Tipe: Caliper & Hardware

Cathetan: 3/8 x 24 in. Ukuran Port Bleeder;M10 x 1 Ukuran Port Inlet;Ukuran Piston OD 2,12 in;

Model sing Kompatibel

Perawatan lumahing perlu kanggo omah caliper rem wesi lan krenjang.Kanggo nglindhungi rem wesi tuang saka korosi lan nambah tampilan visual, omah caliper iki biasane rampung karo lapisan galvanic kayata seng utawa seng-nikel, lan utawa cat.

  • Pemasangan nganggo krenjang utawa tanpa krenjang
  • Piston baja utawa piston fenolik

Jeneng Kendaraan

Submodel

mesin

Informasi Fitment

2012-2019 Ford F-150

Kabeh Submodel

Kabeh Engine

Diwenehake karo Mounting Bracket

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: