Brake Caliper ngarep kanggo CHRYSLER DODGE MERCEDES-BENZ JEEP

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendharaan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem minangka salah sawijining.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG AUTOfokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.KabehKTG Aftermarket Brake Caliperterus kinerja lan specification bagean OE asli.

 

Fitur

  • Tekanan 100% diuji kanggo njamin kinerja sing konsisten lan dipercaya
  • Perawatan panas standar dhuwur kanggo nambah kinerja awak caliper.
  • Sekrup bleeder anyar njamin proses pendarahan sing luwih cepet lan tanpa masalah
  • Segel karet sing disertifikasi SAE lan mesin cuci tembaga anyar njamin segel sing luar biasa
  • Nerangake karo hardware soyo tambah perlu kanggo instalasi gampang
  • Plug tutup plastik ing garis port rem njamin proteksi benang paling luweh sadurunge dipasang

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Lokasi: sisih ngarep Drive

Nomer referensi:

0034205383, 5174317AA, 5174317AB, 5175107AA, 5175107AB, 5177317AB, 68002159AA 185086

Bahan: Aluminium

Caliper Piston Count: 4-Piston

Bahan piston: Aluminium

Jumlah Sold: Sold individu

Tipe: Caliper & Hardware

Cathetan: M8 x 1.25 Ukuran Port Bleeder;M10 x 1 Ukuran Port Inlet;Ukuran Piston OD 1,73 in;Bahan Aluminium Piston

Model sing Kompatibel

CHRYSLER

300

2005-2014

DODGE

CHALLENGER

2008-2019

DODGE

CHARGER

2006-2019

DODGE

MAGNUM

2006-2008

JEEP

GRAND CHEROKEE

2006-2010

MERCEDES-BENZ

CL600

2007-2014

MERCEDES-BENZ

S550

2010-2013

MERCEDES-BENZ

S600

2007-2013

MERCEDES-BENZ

SL63 AMG

2013

Garis Kaliper Rem Range Lengkap

KTG AUTO duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo caliper rem aftermarket lan bagean caliper rem.

Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.

detail (1)
AMERIKA MOTOR BROCKWAY BUKAK CADILLAC PEMERIKSA CHEVROLET
CHRYSLER DESOTO DIAMOND T DIVCO DODGE EAGLE
TRUCK FEDERAL FORD FREIGHTLINER GMC HUDSON HUMMER
INTERNASIONAL JEEP KAISER LINCOLN MERCURY OLDSMOBILE
PLYMOUTH PONTIAC TRUK RCO SATURN STUDEBAKER TRUK PUTIH
detail (2)
ALFA ROMEO AUDI BMW CITROEN FIAT JAGUAR
LADA LANCIA LAND ROVER LDV MERCEDES-BENZ MINI
OPEL PEUGEOT PORSCHE LINGKUNGAN RENAULT ROVER
SAAB SCAT SKODA SMART TALBOT VAUXHALL
VOLKSWAGEN VOLVO YUGO    
detail (3)
ACURA DAEWOO DAIHAISU HONDA HYUNDAI INFINITI
ISUZU KIA LEXUS MAZDA MITSUBISHI NISSAN
PROTON SCION SUBARU SUZUKI TOYOTA

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: