Spare parts caliper disc brake

Katrangan singkat:

Ana akeh bagean panggantos sing kudu sampeyan entuk kanggo kendaraan sampeyan sajrone pirang-pirang taun, lan kaliper rem mesthi salah sijine.Tanpa caliper rem, ora ana kendaraan sing bisa mandheg.KTG fokus ing manufaktur bagean rem kanggo aftermarket.KabehKTG Aftermarket Brake Caliperterus kinerja lan specification saka bagean OE asli.

Ngerti More About KTG Brake caliper spare parts.

KTG AUTO ora mung nyedhiyakake caliper nanging uga dilengkapi kit perbaikan, ana akeh suku cadang: piston kaliper, aktuator, braket pemasangan kaliper, bushing karet rem, kit bolt pemasangan kaliper, kit klip kaliper pad, kit perbaikan kaliper rem.Kita duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo aftermarket brake caliper lan brake caliper parts.Kanggo pitakon khusus babagan caliper rem utawa katalog, hubungisales@ktg-auto.comkanthi rinci.


Detail Produk

Tag produk

q (1)

Brake Caliper Phenolic Piston

q (2)

Piston Baja Kaliper Rem

q (3)

Brake Caliper Pad Clip Kit

q (4)

Brake Caliper Mounting Bolt Kit

q (5)

Aktuator Kaliper Rem

q (6)

Rem Karet Bushing

Brake Caliper Repair Kit Fungsi

Kit perbaikan caliper rem nyegah kebocoran cairan sing digunakake lan njamin lelungan bebas komponen obah.Piston digunakake kanggo ngirim langsung gaya rem menyang bantalan rem.Dering sealing nyegah bocor cairan saka antarane piston lan silinder.Lengan guide njamin gerakan caliper lan bantalan rem.Boots bledug nglindhungi rakitan saka rereget lan kelembapan, lan uga bisa nahan pelumas.Springs tahan-mudhun njamin posisi bantalan rem sing tepat lan nyegah rattling nalika nyopir.Servising lan lubrication unsur caliper brake mbutuhake agen khusus kang, minangka aturan, kalebu ing repair kit.

 

Panggunaan Kit Repair

Asring, caliper brake malfunctions asil saka jamming saka komponen obah - guide pin lan piston.Ana sawetara panyebab kesalahan unsur kasebut.Sing paling umum yaiku:

1. Boots bledug pecah.Amarga ngrusak integritas, unsur obah caliper rem kena kelembapan, rereget, lan bahan kimia thawing.Pungkasane, iki nyebabake karat lan macet komponen.

2. Panggunaan pelumas sing ora cocog.Aja nggunakake pelumas lithium utawa grafit kanggo nglayani pin guide.Bahan-bahan kasebut duwe pengaruh sing ngganggu ing unsur karet.Padha kelangan elastisitas, swell lan ngalangi free ngusapake saka pin guide.

3. Panggantos cairan rem telat.Amarga kapasitas nyerep banyu sing dhuwur, jumlah banyu ing komposisi mundhak sajrone wektu.Iki nyebabake korosi internal piston.Panyimpenan kendaraan sing dawa kadhangkala nyebabake akibat sing padha.

Efisiensi sistem rem langsung gumantung marang kahanan pin lan piston.Mulane, yen ana cacat, ndandani caliper rem langsung.Tuku kit perbaikan sing cocog minangka solusi sing paling mupangati.Iku kalebu kabeh sing perlu kanggo mulihake perakitan, kang nyimpen dhuwit lan wektu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: