Babagan awake dhewe

about-us

Kita bakal njaga safety sampeyan ing dalan

Profil Perusahaan

KTG Auto wis fokus ing nyediakake calipers brake kanggo bab 10 taun lan tansah ing mangsa.Kita minangka salah sawijining pemasok caliper rem profesional sing ana ing Shanghai.Kita duwe luwih saka 3.000 nomer OE kanggo kaliper rem ing katalog, lan terus ngembangake produk anyar kanthi luwih saka 200 nomer OE saben taun.Kita uga nyedhiyakake basis layanan OEM / ODM miturut syarat.Kita spesialis ngembangake lan nggawe kaliper rem otomatis, kaliper rem trailer, EPB, kit perbaikan kaliper rem, bagean kaliper rem cakram kalebu piston, aktuator, semak karet rem, lan liya-liyane.

Kita setya nyedhiyakake produk kualitas sing paling dipercaya lan paling aman kanggo para pelanggan.

Saka perusahaan sing diadegake, KTG Auto tansah fokus ing pasar sawise ing Amerika Utara & Eropa.Ing rasio kinerja-rega banget, produk kita banget populer ing AS, Kanada, Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Netherland, Spanyol, Denmark, Belarus, etc. Produk caliper kita kanggo mobil penumpang, kendaraan komersial, Trailer, kendaraan tetanèn, lsp. Ing wektu sing padha, produk kita kalebu macem-macem produsen mobil, kalebu Ford, GM, Das Auto, BMW, MAZDA, MERCEDES-BENZ, LAND ROVER, VOLVO, TOYOTA, MITSUBISHI, NISSAN, HYUNDAI, KAI, lsp. .

We warmly welcome riko kabeh wektu, lan kita pengin mbangun hubungan kerjasama long term karo sampeyan ing mangsa.

abb

Tur Pabrik

Pabrik kita duwe kabeh mesin kalebu CNC, mesin panggilingan, lsp. Sauntara iku, ana akeh mesin tes kayata Tester Tekanan Tinggi/rendah, Tester Kebocoran, Tester Kinerja Suhu Dhuwur/Rendah, Tester Kinerja EPB, Tester Kinerja Hidrolik, Proyektor kanggo Bagian Karet Inspeksi, Alat Ukur koordinat 3D, lsp.

Kita tansah ngutamakake pangembangan lan riset produk anyar.Kita bakal terus ngembangake bagean nomer populer, lan nggedhekake pasar kanthi jangkoan lengkap, cocog kanggo macem-macem pasar ing saindenging jagad.We gumunggung tim tingkat dhuwur enterprising, duwe peralatan testing produksi majeng lan sistem manajemen kualitas kaku.Sauntara kuwi, dandan teknologi sing terus-terusan, manajemen ilmiah sing apik, kualitas produk sing mantep lan layanan sawise-sale sing sampurna nggawe produk kita dihargai ing omah lan ing luar negeri.

factory (1)
factory (2)
factory (6)
factory (2)
factory (4)
factory (8)
factory (1)
factory (5)
factory (9)
choose

Apa sing bisa kita layani?

♦ Produk kanthi kualitas apik, lan terus ningkatake kualitas.

♦ Produk kanthi rega sing kompetitif.

♦ Kapabilitas pangembangan produk anyar kanthi cepet.

♦ Desain MOQ sing fleksibel lan pangguna-loropaken, trep kanggo pelanggan tuku pesenan cilik ing tahap awal.

♦ Pangiriman stabil.

FAQ

Q1.Pira taun perusahaan sampeyan duwe spesialisasi ing bagean rem mobil?
A: Kira-kira 10 Taun.

Q2.Apa produk utama perusahaan sampeyan?
A: Produk utama kami yaiku kaliper rem, bagean rem trailer.Lan kita bakal ngembangake garis produk anyar ing mangsa ngarep.

Q3.Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: We are Integrasi saka Industri lan Trade Auto parts supplier.Kita minangka pabrik, nanging uga mbantu para pelanggan dagang produk liyane.

Q4.Apa MOQ?
A: Biasane MOQ kita 50 utawa 100pcs / model.Nanging yen ana saham, MOQ ora bakal diwatesi.

Q5.Suwene siklus produksi produk sampeyan?
A: Biasane, butuh udakara 60 dina, nanging kita nyiapake inventarisasi produk rampung utawa produk setengah rampung kanggo produk biasa.

Q6.Apa jenis packing sampeyan duwe?
A: packing Neutral utawa packing selaras.

Q7.Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?
A: Iku gumantung ing biaya sampel, nanging kita ora mbayar biaya barang.

Q8.Apa sampeyan duwe saham kanggo produk sampeyan?
A: Ya wis.Kita duwe saham kanggo produk biasa lan nganyari informasi stok produk kanthi rutin ing situs web.

Q9.Apa sampeyan bisa ngembangake item anyar miturut sampel?
A: Ya, kita bisa.Lan uga kita ajeg nerbitaké informasi pangembangan produk anyar kita ing website.

Q10.Apa pasar utama kita?
A: Pasar utama kita yaiku Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, lan Asia.

Kabeh sing ditindakake yaiku kanggo nglayani sampeyan kanthi luwih apik.