KTG AUTO

  • Factory Tour

    Tur Pabrik

    We lagi specialized ing ngembangaken lan Manufaktur otomatis brake caliper, trailer brake caliper, EPB, brake caliper repair kit, disc brake caliper parts kalebu piston, aktuator, brake grumbulan karet lan ing.
  • Change a disc brake caliper

    Ganti caliper rem cakram

    Umume, kaliper rem dipercaya banget, lan mbutuhake ganti luwih asring tinimbang bantalan lan cakram, nanging yen sampeyan kudu ngganti.
  • Scope of application

    Lingkup aplikasi

    Produk kita akeh digunakake ing macem-macem kendaraan: Mobil penumpang, SUV, kendaraan komersial, trailer prau, truk pick-up, lan liya-liyane.Kita bakal njaga safety sampeyan ing dalan.
  • Replace trailer brakes

    Ganti rem trailer

    Nanging, mekanika lan pabrikan rem padha nyaranake nglacak variabel tartamtu kanggo menehi informasi babagan kondisi umum rem sampeyan.Variabel kasebut, kayata bobot trailer sampeyan.

babagan awake dhewe

KTG Auto wis fokus ing nyediakake calipers brake kanggo bab 10 taun lan tansah ing mangsa.Kita minangka salah sawijining pemasok caliper rem profesional sing ana ing Shanghai.Kita duwe luwih saka 3,000 nomer OE kanggo caliper rem ing katalog kita, lan terus ngembangake produk anyar luwih saka 200 nomer OE saben taun.Kita uga nyedhiyakake layanan OEM / ODM adhedhasar kabutuhan.We lagi specialized ing ngembangaken lan Manufaktur otomatis brake caliper, trailer brake caliper, EPB, brake caliper repair kit, disc brake caliper parts kalebu piston, aktuator, brake grumbulan karet lan ing.

liyane >>

kabar langgeng